Comenius-Tagung in Edinburgh 2015

Vom 22.3. bis 25.3.15 nehmen 9 Schülerinnen und Schüler unserer Schule an einer internationalen Comenius-Tagung in Edinburgh teil. Begleitet werden sie vom Schulleiter, Herrn Tappert, sowie Frau Ritter und Herrn Kijewski. In Schottland werden Ergebnisse der Projektarbeit der letzten zwei Jahre vorgestellt. Darunter befindet sich auch eine Broschüre "Social Networks", die von unserer Gruppe hergestellt wurde. Hier ist das Ergebnis:

After two years of research into intercultural communication, it has become apparent that social media is continuing to grow and develop.

Social media can be useful for cultivating contacts and relationships, collecting donations and also for business purposes. As the number of users on social media continues to rise, more features are becoming available on social networking sites.

We have decided to put together a guide on how to use popular social networking sites and tips on staying safe online.

... have a look at the booklet

© Josina Bunk, Leon von Loh, Malin Kück, Marie Pillnick, Sina Huckschlag, Lukas Fierek, Marie Kükelhahn, Robert Fritsche, Tobias Gieschen, Ulrike Ritter

Fotostrecke - Schottland 2015